المكونات
هوت دوج او سوسيس
طماطم
بصل
فلفل الوان
فصين توم
توابل
جبنه موتزريلا (اختياري)
الطريقة
اولا بنشوح البصله لحد ما تحمر
نضع الفلفل الالوان
نسيبهم شوية مع بعض
ثم نضع الطماطم
نقلبهم مع بعض ونسيبهم شويه
وبعد ما يستوى نضع قليل من الماء
كل شويه يعنى اول ما يشرب مايته نزوده تانى
لحد مايتسبك خالص ونحس انه استوى
ونضع معاه التوابل
نضيف بعد كده الهوت دوج
نقلب ونسيبهم حوالى عشر دقايق لان الخلطة كانت مستوية من الاول
وبس كده نقفل عليها
نضع شويه جبنه موتزريلا عليه وهو سخن ونقفل الحله عليه
بعد الجبنه ما ساحت
نبدا نحطه في الطبق بقه
مقترحات التقديم
ممكن يتعمل سندوتشات على العشا
او
يتعمل جمب مكرونة على الغدا